Ne face plăcere să anunțăm că produsele Fidelitti sunt acum disponibile pentru toți clienții din Europa datorită serviciului de curierat DPD (precum Sameday și DPD pentru România). Depozitul nostru central de distribuție este situat în regiunea București și este un parc industrial logistic modern capabil să vă prelucreze comenzile la timp și cu înaltă calitate , indiferent de cantitate, datorită debitului mare și automatizării proceselor din deposit. Produsele Fidelitti au devenit și mai aproape de dumneavoastră!

Livrarea și plata în România

Pentru Romania oferim livrare prin companii de curierat Sameday și DPD. De asemenea, puteți utiliza locker-uri pentru colete Easybox. Oferim livrare gratuită de la 399 lei, precum si retur si schimb gratuit. Plata online se face prin Banca Europeană Libra, avem si ramburs la livrare (plata către curier la livrare). În cazul unei retururi sau schimburi, oferim o rambursare în 24 de ore.

Despre Sistemul de Bonusuri Fidelitti Plus și reduceri

Dacă doriți să economisiți la achiziții în magazinul nostru online, alăturați-vă Sistemului de Bonus Fidelitti Plus și primiți 5% din suma achiziției în contul dumneavoastră de bonus. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru și obține o reducere unică de -10% la întreaga comandă în magazinul nostru online.

Contacte a departamentului de relații cu clienții

Dacă aveți întrebări despre produsele noastre sau despre funcționarea site-ului, puteți găsi răspunsuri în secțiunea Întrebări frecvente (FAQ). De asemenea, nu ezitați să ne sunați la 031 829 82 82 de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00.

Care sunt beneficiile produselor Fidelitti?

Toate produsele Fidelitti îndeplinesc cele mai înalte standarde ale industriei de piele și încălțăminte. Selectăm furnizori de piele care se angajează în producția și practicile durabile. Pielea furnizorilor noștri este testată periodic pentru conformitatea cu cerințele produsului.

I.CE.C – Institute of Quality Certification for the Leather Sector. Folosim întotdeauna tehnologii avansate și inovatoare, experimentând constant materiale, tipuri și finisaje de piele pentru o individualitate și fiabilitate și mai mare.

De exemplu, în cele mai recente colecții de accesorii Fidelitti, folosim piele naturală realizată folosind o tehnică inovatoare. O singură piele de animal produce de două ori mai multă piele datorită dublării ultra-precise, iar apoi este acoperită cu un finisaj modern ultra-durabil, care nu se teme de apă și nu pătează hainele. Acest lucru vă permite să obțineți de două ori mai mult material durabil și fiabil pentru producția de accesorii. Datorită acestui proces tehnologic complex, producătorul de piele emite jumătate din deșeuri. Produsele din astfel de piele durează mai mult și nu necesită îngrijire complicată. Nu credem în produsele de sezon, ci în reutilizarea lor. Reutilizarea produselor este o modalitate de a reduce deșeurile și de a conserva resursele planetei noastre. Dacă suntem mai responsabili cu obiceiurile noastre de consum și reutilizam mai multe produse, putem face din lume un loc mai durabil și mai prietenos cu mediul.

Cum împachetăm?

Ambalajul nostru merită o mențiune specială. Toate produsele noastre sunt ambalate în cutii care sunt decorate cu desenele  artiștilor stradali. Cu fiecare produs vei primi o geantă din material textil pentru depozitarea accesoriului sau pantofilor. Cutiile pentru genți sunt realizate din carton gros, iar mecanismul acestuia asigură prezența magneților. Acest ambalaj este potrivit în special pentru cumpărarea produselor noastre ca un cadou pentru cei dragi. Lucrăm cu producători de ambalaje care folosesc materii prime biodegradabile.

Descoperiți marca Fidelitti

Descoperă colecțiile de neuitat de rucsacuri, genți și pantofi de la Fidelitti. Gama noastră include colecții atât pentru un stil de viață activ, cât și pentru evenimente de seară. Dacă aveți întrebări legate de orice produs sau aveti nevoie de sfaturi detaliate si asistența în alegere, nu ezitati să ne sunați la 031 829 82 82 de luni până vineri între orele 10:00 si 18:00.