Accesoriile și pantofii Fidelitti nu sunt produse obișnuite de fabrică. Fiecare dintre acestea se naște în confluența abilității și dragostei specialiștilor, pe de o parte. Și posibilitățile unui parc tehnologic modern, pe de altă parte.

Valoarea fiecărui produs Fidelitti – constă în responsabilitate. Dezvoltăm fiecare model nou cu responsabilitate. Alegem cei mai buni furnizori cu responsabilitate. Avem grijă nu numai de calitatea materialului, ci și de modul în care este produs. Cât de ecologică este producția furnizorului și ce inovații folosește pentru a minimiza impactul activităților sale asupra mediului. Ghidat de principiile ecofeminismului – celebrarea feminității sub forma respectului reciproc pentru femei și planetă – spiritul nostru de producție evidențiază abordări responsabile ale materialelor, resurselor și durabilității. În conformitate cu principiile agriculturii și non-producție de deșeuri, Fidelitti nu lucrează niciodată cu piele care este cultivată exclusiv pentru producția de produse. Folosim doar piele, care este un produs secundar al industriei cărnii. Aproape toate materialele cu care lucrăm sunt din Italia și îndeplinesc cele mai înalte standarde de durabilitate ecologică, etică și socială și au certificări recunoscute la nivel internațional. Producția noastră folosește pe scară largă surse de energie regenerabilă.

Echipamente

Fidelitti folosește echipamente de la cei mai buni producători italieni și germani pentru a obține rezultate de cea mai înaltă calitate. Actualizăm în mod regulat parcul nostru tehnologic pentru a trece la clase de consum de energie electrică eficiente din punct de vedere energetic. Mașinile moderne sunt extrem de eficiente și ne permit să obținem o calitate premium în producția produselor noastre. Folosim sisteme automate de trăsare pentru trăsarea de înaltă calitate a pielii și sisteme automate pentru așezarea modelelor proiectoare laser. Înainte de așezarea modelelor, toată pielea este verificată pe tamburi speciale pentru a identifica defectele naturale. Pentru aceste procese se folosesc echipamente de la Atom și Comelz.

Înainte de a coase, în unele detalii este necesar să reduceți grosimea pielii. Aceste procese se numesc dublare și răzuire. Pentru ei, folosim echipamente de la Camoga și Comelz.

Fidelitti acordă o atenție deosebită etapei de prelucrare a trasării pielii. La urma urmei, trasa brută a pielii este supusă influențelor mediului precum: umiditate, soare, schimbări de temperatură, frecare. Un produs cu tăieturi brute își pierde rapid aspectul comercial, marginile pielii se freacă și se murdăresc. Folosim doar vopsea italiană pe bază de apă pentru a procesa tăierea pielii. Selectăm și colorăm toate produsele individual pentru fiecare tip de finisaj de piele.

După vopsirea secțiunii de piele, fiecare detaliu este copt într-un cuptor special. După aceea, secțiunea vopsită este lustruită, revopsită și coaptă din nou.

Pentru producția de încălțăminte, folosim echipamente moderne pentru a respecta toate procesele tehnologice necesare. Acest lucru ne permite să avem încredere în fiecare pereche lansată cu logo-ul Fidelitti. Ne asumăm principiile modei lente și utilizării pe termen lung a produsului, așa că acordăm o atenție deosebită cât va rezista fiecare pereche de pantofi.

Lansăm colecții limitate

Suntem pentru consumul conștient, fiabilitatea produselor și producția de non-masă. Când cumpărați Fidelitti, investați în calitate și durabilitate, care este un principiu fundamental al modei lente. Nu urmărim tendințele care se schimbă rapid, dar realizăm un design care este relevant pentru mai mult de un an. Colecțiile limitate ne permit să menținem individualitatea. Iar doamnelor ce poartă Fidelitti să se vor simtă speciali. Acordăm o atenție deosebită detaliilor în producția și dezvoltarea fiecărui produs.

Cu respect la casa noastră și la planetă

Trăim într-o lume fragilă, al cărei viitor depinde de acțiunile noastre de astăzi. Din păcate, problemele de mediu pe care le vedem astăzi pot afecta locuibilitatea planetei pentru generațiile viitoare. De aceea trebuie să fim responsabili pentru activitățile noastre și să avem grijă să păstrăm și să protejăm mediul. Trebuie să ne asigurăm că această amprentă este pozitivă și nu dăunează mediului. Fidelitti îndeplinește acest lucru utilizând tehnologii și materiale mai ecologice, reducând consumul de energie și sporind utilizarea surselor regenerabile de energie. Viitorul planetei noastre depinde de acțiunile noastre acum.