Suntem pentru consumul conștient, fiabilitatea produselor și producția de non-masă. Când cumpărați Fidelitti, investați  în calitate și durabilitate, care este un principiu fundamental al lentei de modă. Nu urmărim tendințele care se schimbă rapid și realizăm modele relevante pentru mai mult de un an. Colecțiile limitate ne permit să menținem individualitatea. Doamnele care poartă Fidelitti se vor simți speciale. Acordăm o atenție deosebită detaliilor în crearea  fiecărui produs.

O întreagă fabrică lucrează pentru a realiza un produs care va fi purtat de un număr limitat de persoane! Acest fapt îți poate ameți capul,ba nu?

De la idee la implementare – sunt milioane de atingeri

Non-trivialitatea produselor Fidelitti se bazează pe ideile de artizanat european. Designerii noștri le iau ca bază și desenează primele schițe ale viitoarelor genți.

Dar dezvoltarea și lansarea noilor  modele este un lanț de procesări complexe și interesante. De exemplu, este nevoie de 1-2 ani pentru a crea fiecare geantă!

După primele schițe, este timpul pentru brainstorming. O echipă de designeri, constructori și tehnologi se adună pentru întâlniri detaliate și discută: cum de rafinat produsul, cum de al face perfect. Ca rezultat, există mai multe variante ale unui accesoriu.

În atelierul experimental, meșterii creează până la 10 prototipuri experimentale. Care va deveni cel final? Pentru a răspunde, este nevoie de o testare. Prototipul experimental trăiește o viață întreagă. Îl testăm în diferite situații. Pentru noi este important ca accesoriul să iasă nu doar frumos, ci și funcțional!

Același lucru se referă și pentru pantofi. Alegerea atentă a calapoadelor, tălpilor și a pielii va fi cu siguranță răsplătită cu durabilitatea produsului.

Prototipurile experimentale trăiesc o viață întreagă. Le testăm în diferite situații:

– Acest calapod este confortabil pentru plimbări lungi?
– Această piele este rezistentă?
– Materialul pentru talpă este fiabil?
– Aceste fitinguri vor fi practice?

Pentru noi este important ca accesoriul să iasă nu doar frumos, ci și funcțional!

Păstrăm echilibrul: tehnologie și muncă manuală

Accesoriile și pantofii Fidelitti – nu sunt produse obișnuite din fabrică. Fiecare dintre ei se naște în confluența abilității și a dragostei specialiștilor pe de o parte. Și posibilitățile unui parc tehnologic modern, pe de altă parte.

Imaginați-vă o geantă mică pentru o întâlnire de seară. Pentru ca acesta să-și capete forma, meșterul cu grijă, folosind un ciocan, trage un mic semifabricat pe calapod și îl îndoaie cu grijă. Și apoi îl pune la copt într-un cuptor special. Sau pantofi de damă clasici în care plănuiești să mergi la restaurant cu persoana iubită. Multe procese tehnologice complexe și precise vă vor garanta un aspect irezistibil.

Și o astfel de istorie a nașterii sale este păstrată pentru fiecare model. În spatele implementării sale impecabile se află investiții în echipamente avansate plus munca manuală a meșterilor.

Numai în acest fel, în balanța muncii manuale și tehnologice, puteți:

– trasa materialele cu precizie chirurgicală,

– asambla și coase un produs de formă complexă,

– vopsi în mod ideal chiar și peste zonele greu accesibile ale produsului.

Comandăm individual pielea italiană și accesoriile


Selectăm furnizori de piele care ale căror activități vizează producția durabilă și practicile ecologice. Pielea furnizorilor noștri este testată periodic pentru conformitatea cu cerințele produsului.  I.CE.C – Institute of Quality Certification for the Leather Sector. Folosim întotdeauna tehnologii avansate și inovatoare, experimentând constant materiale, tipuri și finisaje de piele pentru o individualitate și fiabilitate și mai mare. De exemplu, în cele mai recente colecții de accesorii Fidelitti, folosim piele naturală realizată folosind o tehnică inovatoare. O singură piele de animal produce de două ori mai multă piele datorită dublării ultra-precise, iar apoi este acoperită cu un finisaj modern ultra-durabil, care nu se teme de apă și nu pătează hainele. Acest lucru vă permite să obțineți de două ori mai mult durabil și fiabil pentru producția de accesorii. Datorită acestui proces tehnologic complex, producătorul de piele emite jumătate din deșeuri. Produsele din astfel de piele durează mai mult și nu necesită îngrijire complicată. Nu credem în produsele de sezon, ci în reutilizarea lor. Reutilizarea produselor este o modalitate de a reduce deșeurile și de a conserva resursele planetei noastre. Dacă suntem mai responsabili cu obiceiurile noastre de consum și reutilizam mai multe produse, putem face din lume un loc mai durabil și mai prietenos cu mediul.

Atunci când alegem producătorii de tălpi, ne ghidăm după aceleași principii. Majoritatea furnizorilor noștri folosesc pelete brute cu materiale plastice reciclate adăugate, iar unii dintre ei chiar folosesc materiale organice, cum ar fi cojile de banane.

Atenția la detalii și dedicarea față de calitate este principiul nostru de bază. Chiar și materiale auxiliare, cum ar fi fire, fermoare sau elemente de fixare pentru curele, selectăm cu atenție.

Majoritatea fitingurilor Fidelitti sunt exclusive. Ele sunt produse conform matrițelor noastre special turnate. Folosim modele 3D complexe pentru a produce încuietori pentru genți, modelând în prealabil forma și mecanismul de deschidere în programe speciale.

Dorința de a realiza un produs de cea mai înaltă calitate este întruchipată într-o adevărată istorie de dragoste. Iar pentru dragostea adevărată nu există anotimpuri, pentru că produsele Fidelitti sunt un obiect în afara timpului.